Mercedes-Benz C-Klasse: cpv

Bouwjaar: 2000

probleem is na het rijden de afstandbediening uit het contactslot haalt dan hoor je een geluidt dat lijkt op een relais t.p.v. snelheidsmeter??als je dit geluidt niet hoort en daarna na te zijn uitgestapt met de afst. bediening probeer de deuren te sluiten gaat dit niet ,wanneer je dan de afstandbediening weer terug plaatst en weer uitneemt en het relais geluid hoort werkt ook de cpv weer

bowie1404

Geplaatst door bowie1404 (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

izzi (0) PRO, 19 jaar geleden

volgens mij defect elektronisch contactslot.

bowie1404 (0) PRO, 19 jaar geleden

is pas vervangen bij de dealer zij kwaman ook tot deze conclusie maar het hielp niets

izzi (0) PRO, 19 jaar geleden

heb je al geprobeerd met je andere sleutel ,doet het zich ook voor met deze sleutel?dit geluid dat je hoort is een elektromotor van het stuurslot.

Gertje3707 (0), 18 jaar geleden

Ik heb hetzelfde probleem met een C-Klasse uit 1997. Ik zie dat dit probleem een jaar geleden speelde. Is er destijds nog een oplossing uitgekomen?
Ik heb wel ontdekt dat als ik de radio (Blaupunkt Frankfurt RCM 82) niet uitzet met de draai-schakelaar/volume-knop op de radio, maar de radio gewoon uitschakel door de afstandbediening uit het contactslot te nemen het probleem nooit optreedt (de elektromotor van het stuurslot wordt dan altijd geactiveerd). Ik vermoed dus dat het te maken heeft met de Radio / Carkit.
Had de C-klasse in kwestie toevallig ook een Blaupunkt radio en Nokia Cark-91 carkit?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.