Mercedes-Benz Vito: dikwijls begrensd op +/- 3000 tr/min

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel

Hallo,
probleempje met een mercedes vito, deze rijdt constant in noodloop denk ik. Als de versnelling in neutraal staat, geeft de toerenteller 3000 toeren aan en de max. snelheid is zo'n 110 km/u. Ik heb een diagnosetoestel van het merk Autell en dit gaf geen foutcodes. Weet er iemand waaraan dit kan liggen (ik hoop op een dikwijlder voorkomende fout) of moet ik hem bij een mercedes garage eens laten uitlezen.
Groeten

Fakke

Geplaatst door Fakke (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Vito? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

UNIVERSEEL11698 (0) PRO, 15 jaar geleden

Kan tegenwoordig zoveel oorzaken hebben.
Kan geen kwaad om ook nog eens met mercedes app te laten uitlezen.
Misschien is er dan wel een fout uit te lezen.
Oiram

Vitoman (0), 15 jaar geleden

Ga lekker naar de Mercedes dealer en bespaar je de moeite. Ze kunnen de boel zo voor je checken en je weet meteen waar je aan toe bent.
Dit kan idd echt van alles zijn heb ik ervaren. En wat ik nog meer lees hier en daar dat het zelfs aan een kapotte lampje kan liggen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Vito of stel zelf een nieuwe vraag.