Mercedes-Benz C-Klasse: Distributie

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8

Heb probleem met afstelling distributie . Heb niet goed afgetekend en tijdens schoonmaken heb ik de merktekens gewist. Niet erg slim nu ik erover nadenk, maar goed.
Heeft iemand de gegevens van deze distributie_ Ik heb de krukaspoelie op de grote streep van 20 graden staan. Heb geprobeerd de boel te benaderen door de nokkenassen bij 4e cilinder op tuimelen te zetten, maar aan de stand van de paspennen te zien is dat niet de stand waarop ik gedemonteerd heb.

Bij voorbaat al dank voor jullie meedenken. Met vriendelijke groet Peter.

pepetug

Geplaatst door pepetug (0) PRO , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

frans49 (0) PRO, 12 jaar geleden

plaats de krukas op 20 gr NA BDP en dan kan je in elke nokkenaslagerkap een boortje van 5 of 6 mm steken . Het boortje plaats je in de lagerkap van achter naar voordoor het tandwiel .
suc6

pepetug (0) PRO, 12 jaar geleden

Hartstikke bedankt Jurgen, ik ga dit morgen gelijk proberen. Moet het distributiedeksel nog vernieuwen, daarna weet ik snel genoeg of het gaat werken.

Ik geef feedback zodra ik het geprobeerd heb.
Mvg Peter.

pepetug (0) PRO, 12 jaar geleden

Hartstikke bedankt Jurgen, hij draait weer als een zonnetje!
mvg Peter

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.