Mercedes-Benz B-Klasse 2012: Distributiegeluid

Bouwjaar: 2012, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld

Geluid Ketting bij koudstart. Ik denk dat het de kettingspanner is, kan men die enkel vervangen of moet men meer vervangen? Was dit ooit een terugroepactie van mercedes?
Is het een groot werk deze te vervangen ?
Bij voorbaat dank.
Groeten
Guy

bontempi333@proximus.be

Geplaatst door bontempi333@proximus.be (0) , lid sinds 1 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz B-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kaleido 1 (2370) PRO, 1 jaar geleden

Als het een ketting geluid is dan alles vervangen.
Kosten en tijd is niets over te zeggen , verschilt per garage.

henk8591 (0), 9 maanden geleden

als je de dop van het olie filter losschroeft en zo het ollie filter oplicht steekt er nog een kunststof gedeelte onderuit. waar 2 O ringen op zitten als die hard zijn geworden omdat men vaak die ringen niet vernieuwen bij het filter vervangen. dan loopt de olie uit het filterhuis na afzetten motor. Als je naderhand dan start word eerst het filterhuis gevuld en dan pas de ketting gespannen. Kocht die van mij met rammelende ketting bij starten , heb ketting en spanner vervangen maar ratelde nog .week later oliefilter en o ringen vervangen , rateld nu niet meer.

    Bedankt Henk8591, ga ik de een van volgende werken probieren. Heb hydraulikspanner al vervangen, maar minimaal beter. Grt Guy - bontempi333@proximus.be (0), 9 maanden geleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz B-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.