Mercedes-Benz E-Klasse: E 220 D motor hikt onder het optrekken en rijden

Bouwjaar: 1997

Ik heb een E 220 diesel en als ik doortrek en op snelheid rij voel ik de motor hikken zoals een benzine auto die af en toe een misvonk heeft,weet iemand waar dat aan kan liggen?

fr@nk

Geplaatst door fr@nk (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 124? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

rene9492 (0) PRO, 18 jaar geleden

Hallo Frank, er is een kans aanwezig dat jouw probleem veroorzaakt word door luchtbellen in de brandstof,de brandstof pomp vervroeger werkt bij een 220 D (om604)op brandstof druk ,als hier lucht bellen in zitten verspringt de vervroeging sterk waardoor stotteren tot gevolg, lage druk zijde zowel voor als na het filter is verdacht. kijk ook eens naar de aansluiting van de MAP sensor slang hiein zit een drossel (vernauwing)welke wel eens wil verstoppen en vreemde klachten kan geven.
sucses!

Autobedrijf Luik B.V. (0) PRO, 18 jaar geleden

He frank als je dat van rene gecontroleerd hebt. En de klacht doet zich nog voor dan vervang de brandstof pomp maar, de brandstof pompen die op dit type motor werden gebruikt waren erg slecht. Ze gaan allemaal rond de 300.000 km stuk.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 124 of stel zelf een nieuwe vraag.