Mercedes-Benz C220Diesel(202): electrisch zonnescherm doet nix meer!

Bouwjaar: 1997

Mn zonnescherm van de achterruit werkt niet, zekering is goed.Denk dat t aan de schakelaar op t dashboard ligt, soms rommel ik aan de schakelaar en doet ie t weer.Mn vraag is hoe haal ik die schakelaar uit dashboard zonder t hout te beschadigen?

yal

Geplaatst door yal (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Biker1272 (0) PRO, 19 jaar geleden

De schakelaar kun je het best verweideren door het complete (hout) paneel te verweideren dan kan je er beter bij zonder te beschadigen. Het paneel zit met schroefjes vast boven en onder.

Suc6 Ab

yal (0), 19 jaar geleden

waar zitten de bovenste schroefjes van t paneel, die zie ik namelijk niet!
bedankt,
grtn yal

Biker1272 (0) PRO, 19 jaar geleden

Moet even denken, Helemaal boven aan zitten dacht ik geen schroefjes, maar als ik mij niet vergis wel in het gat van de radio. Ik zou gewoon beginnen met de schroeven die je ziet en dan VOORZICHTIG kijken in hoeverre hij los gaat, vaak kun je dan wel herleiden waar nog schrieven moeten zitten.
Suc6 Ab

yal (0), 19 jaar geleden

ok, zal s ff kijken. Hoop niet dat t motortje kapot is!Zit t motortje onder de hoedenplank?En hoe is die t beste te bereiken, dan ik in ieder geval gaan meten...
grtn yal

Biker1272 (0) PRO, 19 jaar geleden

Ik heb geen idee waar het motortje zit, maar het moet te vinden zijn lijkt mij.
Suc6 Ab

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.