Mercedes-Benz C-Klasse: elek raam, spiegel l.v

Bouwjaar: 1997

C220 td(202.182)70kw: elektrisch raam en buitenspiegel-verstelling l.v doen het niet. R.V en de C.V werken wel.
(achter zitten raamslingers).
Ook loopt de motor ong.5 sec door nadat de sleutel uit het kontakt is gehaald.
suggesties? alvast bedankt,
J.E

janh5107

Geplaatst door janh5107 (0) PRO , lid sinds 22 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Hans4040 (310) PRO, 19 jaar geleden

Jan,
dat doorlopen van de motor snap ik even niet ,maar het elektrische probleem zit waarschijnlijk in de verbinding van de deursteil naar de deur.Of de stekerverbinding IN de deur achter de deurbekleding.
C.V werkt met vacuum,dus dat staat hier los van.
Succes,
Hans.

janh5107 (0) PRO, 19 jaar geleden

vandaag software ontvangen om ook carroserie systeem uit te lezen.Na het wissen van een waslijst met dtc's blijft over b1055
storing in can met portier-module.Monitorlijst geeft aan can-laag = fout.Zal waarschijnlijk probleem in can-leiding zijn.
J.E

janh5107 (0) PRO, 19 jaar geleden

probleem was de schakelaar van de linker ruit(vervuild door sigaretten-as)welke is aangesloten op het bedieningmoduul van ruiten en spiegels.
J.E

Siem Bijman (140) PRO, 19 jaar geleden

Jan, welke apparatuur heb jij met deze nieuwe software? En kon je daar mee op het goede spoor gezet worden?

janh5107 (0) PRO, 19 jaar geleden

de nieuwste software van autodiagnos(multicardridge).
heb de auto ook uitgelezen met carsoft van een collega met het zelfde resultaat.De apparatuur is een hulpmiddel waarbij belangrijk is dat je zoveel mogelijk systemen betrouwbaar kunt uitlezen. Oplossen van een probleem doe je door interpretatie van een dtc (is dit logisch?), systeemkennis en nameten(met een scoop).
J.E

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.