Mercedes-Benz W 124: Elektrische ramen voor

Bouwjaar: 1991

Mijn elektrische voorruiten werken niet meer als vroeger, ramen gaan volledig open als ik de schakelaar volledig indruk.

De "andere stand" (raam opent tot je schakelaar loslaat) werkt niet meer, de schakelpositie voel ik nog wel in de schakelaar.

Spanning is van de auto afgeweest.... inleren>

Rien9784

Geplaatst door Rien9784 , lid sinds 18 jaar geleden

2 Reacties

Sido_Schat, 18 jaar geleden

Inleren gaat als volgt, de knop tot halverwege indrukken en vasthouden (5 sec) nadat het ruit geheel is geopend en ook sluiten op deze manier. Daarna knop geheel indrukken het moet dan weer werken. Ik weet niet of deze ruiten al te programmeren zijn maar is dat wel het geval dan op de bovenstaande manier.

pietgo, 17 jaar geleden

gewoon even de bedieningsknoppen demonteren, kontakten reinigen en terugplaatsen.

Bij deze sturing moet er niets geleerd worden, meestal slecht kontakt.

Is er ooit gerookt geweest in deze wagen?

De knoppen demonteren doe je als volgt,

matje losmaken op de middenkonsole dmv een schroevendraaier onder het matje te duwen.

Schroefje onder matje losmaken en de console kan omhoog, eerst achterkant wat oplichten.Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 124 of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.