Mercedes-Benz 280: galloperen tijdens opwarmen

Bouwjaar: 1996

Als de motor ca. 5-min. draait gaat hij galloperen. Het toerental stijgt tot 1500 omw/min en weer terug. hij doet dit uitsluitend bij koude motor ca 2 min.

René Delput

Geplaatst door René Delput (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Overig? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

flow (0), 19 jaar geleden

Ik heb het zelfde geval maar ik heb al alles vervangen wat er vervangen kon worden o.a luchtmeter,temperatuursensor,lambda,brandstoffilter,en niets mocht helpen tientallen keren laten uitlezen elke keer 65 euro en nog weten ze niks ik weet wel dat mijn beurs ligter is geworden.nu heb ik weer ondekt dat de uitlaat nokkenas een paar millimeter verschoven is dus er moet ook nog een nieuwe ketting op,en zo blijf ik maar aan het werk.de mercedes is niet meer de mercedes van toen.maar ik blijf gewoon door gaan want hij moet gewoon goed rijden.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Overig of stel zelf een nieuwe vraag.