Mercedes-Benz C-Klasse: Gasklep in noodloop

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 271.946

Motor gaat na starten zagen en geeft foutcode op gasklep. gasklep in noodloop. Probleem is soms dagen weg en dan gelijk weer aanwezig. Het probleem is alleen na het starten, dus niet onder het rijden. Heb een revisie van A... er op gezet, ingeleerd (60 seconden contact aan en daarna 10 seconden uit). Soms loopt hij direct goed. Na wissen foutcode krijg ik gelijk met contact aan weer de foutcode gasklep in noodloop. meetwaardes zijn dan volgens de gegevens van de Bosch. Ga morgen verder meten. Weet iemand of dit een bekend verschijnsel is?

arjankempeneers

Geplaatst door arjankempeneers (0) PRO , lid sinds 22 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

willy9 (0) PRO, 10 jaar geleden

vacuüm

gr

arjankempeneers (0) PRO, 10 jaar geleden

Oke, maar ik kan de foutcode niet wissen met contact aan. Als de motor goed loopt, dan blijft deze gewoon normaal lopen. Het probleem is alleen als men start. Dan loopt hij gelijk goed of gaat zagen (noodloop). Maar goed, zal morgen eens kijken

arjankempeneers (0) PRO, 10 jaar geleden

Heb een ander gasklephuis toegestuurd gekregen en deze hoorde je gelijk zoemen en kon ik zo inleren. Dus probleem opgelost.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.