Mercedes-Benz S 400 CDI: Geen stroom

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: 628 960, Motorinhoud (cc): 4000, Vermogen (kw): 184

Beste zit met een probleem.
Onlangs is de keyless entry aangesloten, maar krijg geen stroom naar de hoofdunit om de auto te starten. Reeds zit er al een nieuwe startmotor in, en ik weet dat mijn pook van de keyless entry defect is. Feit is nu dat als ik de auto open maak mijn dashboard van de teller niet brand. Gevolg is dus dat ik geen stroom hebt om de auto te starten. Via stardiagnose komt er niks uit. Want dan heeft de auto stroom en geeft geen melding. Staat de auto een dagje uit en wil ik hem starten dan kan dat vaak niet. Als hij stroom heeft dan start hij weer wel meteen. Ook werkt alles aan de achterkant zoala binnenverlichting maar voorin helemaal niks. Soms zet ik mijn lichten aan en dan opeens springt het dashboard aan, en dan kan ik hem weer starten, nu lukt dat echter ook niet. Gevolg geen stroom geen startende auto.
De sleutel kan ik echter wel draaien, dus daar zal het probleem niet aan liggen. Wie o wie weet hoe ik dit kan oplossen??

Mvgr,

Remy Dekker

Jodeci1984

Geplaatst door Jodeci1984 (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz S-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Jodeci1984 (0), 7 jaar geleden

Niemand?!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz S-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.