Mercedes-Benz 208: geen trekkracht

Bouwjaar: 1989, Brandstof: Diesel, Motorcode: 4cyl

ik heb een mb 208d. het betreft een bestelauto met open laadbak, sinds kort heeft hij geen trekkracht meer en duurt het erg lang dat ik de 80 km passeer meestal blijft hij bij 70 wel al hangen zeker bij dikke wind.

ik heb inmiddels de luchtfilter en brandstoffilter al vervangen maar dat helpt niets, en nu reageert het gas ook heel laat. dat wil zeggen als ik het pedaal helemaal in trap duurt het een tijdje voor de motor ook vol gas draait en het hendeltje aan de brandstofpomp gaat wel voluit wie weet wat ik moet doen??

jeroen-schoonbeek

Geplaatst door jeroen-schoonbeek (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 208? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Roger10 (0), 15 jaar geleden

Het zou kunnen dat er in de tank ook een filter zit,anders eens proberen om b.v. de aan en terugvoerleiding aan te sluiten op een jerrykan en het zo eens te proberen,succes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 208 of stel zelf een nieuwe vraag.