Mercedes-Benz c200cdi: gloei spiralen

Bouwjaar: 1999

Hallo,

Hoe kan ik uit vinden welke gloeispiralen defect zijn zonder ze eerst te demonteren.

alvast bedankt voor de hulp

henk_999

Geplaatst door henk_999 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

izzi (0) PRO, 20 jaar geleden

onder je sproeierbak zit het gloeirelais,als je de grote stekker er af trekt ,dan moet je deze draden tegen de voedingskabel houden (deze zit ook op het gloeirelais),als je dan vonkjes ziet is de gloeibougie in orde ,zoniet is deze defect ,op de stekker staan nummers op zodat je weet welke gloeikaars het is.
veel succes.

henk_999 (0), 20 jaar geleden

Hardstikke bedankt MB sterretje, sorry voor de late reactie, kun je me ook nog vertellen welk merk en type het meest geschikt is voor dit type ??

petertje8912 (0) PRO, 20 jaar geleden

gloei spiralen kun je het beste allen gelijk vernieuwen want als er een defect is volgen de andere spoedig

dupl-u-10832-5dd1481561693+Wiege291 (0) PRO, 19 jaar geleden

Ik zou ze niet alemaal vernieuwen CDI gloeibougies gaan vaak defect ze zijn gemakkelijk te vervangen (niet te lang doorrijden met defecte)Als je ze allemaal vervangt is dit niet de garantie dat deze niet snel defect raken.meestal is het orgineel nummer na veel verwijzingen 0011594901
De meest verkochte gloeibougie allertijden.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.