Mercedes-Benz mercedes w123: hydraulische vering

Bouwjaar: 1979

mijn 300d combi huppelt als een gek achter .ik heb al 2 maal de m6 moertjes onder de auto versteld maar zonder goed resultaat. waar zou het aan kunnen liggen en wat doet die afstelling dan onder de auto?

engel2700

Geplaatst door engel2700 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 124? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

arnold690 (0) PRO, 19 jaar geleden

Veerbollen defect en die afstellingsmogelijkheid is voor de hoogte van de achterkant in te stellen

plurkje (0) PRO, 19 jaar geleden

Ja, dat zijn de veerbollen, deze zitten schuin boven de achteras en als je geen beschikking hebt tot een brug is het een heidens karwei. Advies: gebruik leidingsleutels voor de wartels!
Vernieuw beide bollen, ook raadzaam om alle olie te vernieuwen(zo'n 2ltr Hydrauliek olie, dacht ik). Het systeem ontlucht je d.m.v. de motor een paar minuten te laten lopen.
Succes

engel2700 (0), 19 jaar geleden

ok arnold en plurkje harstikke bedankt! ik ga kijken waar ik de bollen kan bestellen en gelukkig heb ik een 2 koloms brug in mijn schuur.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 124 of stel zelf een nieuwe vraag.