Mercedes-Benz A-Klasse: Inhouden/Afslaan mercedes A-klasse

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

Goede avond,

Ik heb een vraagje over een mercedes a-klasse van een vriendin van mij:

De auto is de afgelopen dagen meerdere malen naar de dealer geweest omdat hij tijdens het rijden inhoudt en soms zelfs helemaal afslaat.

Ik heb al een paar keer geopperd dat het waarschijnlijk de brandstof pomp is maar de dealer blijft maar van alles vervangen met de nodige hoge kosten erbij natuurlijk, vervangen zijn inmiddels: luchtfilter, brandstof filter, bougies, multi-riem?

Tevens gaat het bas eps lampje branden, maar dit lijkt mij verder niet met de huidige problemen te maken hebben?

jan_hendriksen

Geplaatst door jan_hendriksen (0) PRO , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz A-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

jan_hendriksen (0) PRO, 13 jaar geleden

Iemand enig idee? De bewuste dealer weet het nog steeds niet en weigert nog steeds de brandstofpomp te vervangen..

Het is dat de auto in limburg staat en ik in almere zit.. want dit begint echt vervelend te worden.

izzi (0) PRO, 13 jaar geleden

de brandstofpomp kan inderdaad te weinig debiet geven soms , dit heb ik al meegemaakt bij een a-klasse . maar het kan ook dat de luchtmassameter niet goed meer werkt ,maar deze zit in de motor ecu verwerkt , kostelijke grap .

wat men kan doen een brandstofdrukmeter op de rail plaatsen , en wanneer het probleem zich voordoet zou de druk moeten wegvallen als het in de pomp zit .

heb je geen foutcodes ?

veel succes

jan_hendriksen (0) PRO, 13 jaar geleden

Nee, helaas heb ik zelf door de afstand niet kunnen kijken naar de auto.

Het laatste wat ik nu begrepen heb is dat ze de krukas sensor vervangen hebben, probleem nog niet opgelost (dealer wil niet de oude sensor terug monteren)

En nu roepen ze dat het aan gassluitklep ligt (ik neem aan dat ze gasklep in de inlaat bedoelen?) kosten nog eens 500 euro boven de algemaakte kosten van al het voorgaande..

Is dit zoveel werk bij zo'n mercedes of is die klep gewoon zo gigantisch duur?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz A-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.