Mercedes-Benz C-Klasse: kachel blijft alleen warme lucht blazen.

Bouwjaar: 1995

Wie heeft dit al eens meegemaakt?

Mercedes c 200d van 1995 waarvan de kachel gloeiend heet wordt en al draai je hem op koud hij blijft warme lucht blazen (behalve wanneer de kachelmotor niet draait natuurlijk) Deze storing is heel enkel even weg en functioneert de verwarming wel naar behoren. Auto heeft geen airco en heb de electrische kachelkranen al gecontroleerd.

venedijk

Geplaatst door venedijk (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Siem Bijman (165) PRO, 18 jaar geleden

Laatst zelfde probleem gehad.Klant wilde zijn radio verwijderen en dat lukte niet goed.Daardoor heeft hij de printplaat van de kachelbediening, die er boven zit, blijkbaar beschadigt , met als gevolg dat de kachel alleen op heet ging.Wij hebben toen de printplaat losgehaald en konden die weer solderen.Probleem was toen ook weer opgelost.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.