Mercedes-Benz A-Klasse: kleine Bank klapt niet op

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1400

Hallo, Ik zit met het volgende, van de week wilde ik het kleine gedeelte van de achterbank van mijn a-klasse opklappen in verband met vervoeren van spullen, eerste ontgrendeling geen probleem, maar toen ik hem omhoog wilde zetten ging dit met geen mogelijkheid, slecht tot de helft, het lijkt alsof er iets geblokkeerd is zodat hij niet verder omhoog kan. heb van alles bekeken maar ik kan niets zien.
Heeft iemand dit eerder meegemaakt? en is er misschien een oorzaak /oplossing?

Alvast bedankt

Ron10288

Geplaatst door Ron10288 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz A-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

Hans4040 (320) PRO, 12 jaar geleden

zit er niets tussen?

brunovanderjeught (0), 12 jaar geleden

waarschijnlijk moet je de bank eerst helemaal naar voor schuiven vooraleer je ze wil beneden klappen.

Hans4040 (320) PRO, 12 jaar geleden

Lezen bruno...het betreft hier de achterbank en die schuift niet....

brunovanderjeught (0), 12 jaar geleden

Heb ik goed gelezen, ik ken nu niet de A klasse van de ster, maar wel de mitsubishi colt, die veel dezelfde onderdelen heeft, en bij de colt moet de achterbank naar voor worden verschoven, daarmee mijn idee dat dit bij de A-klasse ook wel eens zo kon zijn.

Ron10288 (0), 12 jaar geleden

Ik heb alles voor zover ik weet nagekeken, er ziet niets tussen, de kleine bank gaat voor de helft omhoog en blokkeert. ben er al een paar uurtjes mee aan het stoeien maar begin er een hard hoofd in te krijgen, in ieder geval bedankt voor het meedenken, misschien komt de tip nog die dit oplost

Ron10288 (0), 11 jaar geleden

Het probleem is inmiddels opgelost, ik ben op een gegeven moment op de stoel gaan zitten en deze met enig geweld ontgrendeld en naar voren geschoven, hierna was de vergrendeling weer werkzaam.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz A-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.