Mercedes-Benz M-Klasse: kleine lekkage motoroli mercedes ml 270

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: 270 cdi

Hallo.

Ik heb een mercedes ml 270cdi uit 2003. heb laatst olie van de auto ververst en kwam toen tot de ondekking
dat hij nog al behoorlijk nat was van motor olie. heb hem toen helemaal schoon gemaakt en ben een beetje in
de gaten gaan houden waar het vandaan kwam. na een paar honderd kilometer te hebben gereden kwam het weer terug.
kan moeilijk zien waar het vandaan komt maar zo ver ik kan zien komt het de olie uit het inlaatspruitstuk. zit een soort schanier punt met een balkje en lijkt net of het daar onder uit zweet. heeft iemand er toevallig ervaring mee wat het kan zijn..???
alvast bedankt.

groetjes jo

jo zegers

Geplaatst door jo zegers (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz M-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

MJS (0), 15 jaar geleden

Hallo, Jo

kijk even in de inlaat buis of het daar ook erg vies is? zo ja, kan het zijn dat er met je turbo iets mis is. Die wordt door olie gesmeerd en gekoeld, als de keringen lek zijn kan er olie tussen door en wordt de inlaat in geblazen.

succes.

izzi (0) PRO, 15 jaar geleden

wat is de kilometerstand ,deze inlaatcollectoren van plastiek zijn een zwak punt bij mercedes ,de metalen lat bediend inwendig plastiek ´klepjes ,en deze durven er na een tijd uitvallen en mee in de motor gaan ,meestal lekt de inlaatcollector aan deze scharnieren .enigste oplossing is inlaatcollector vervangen denk ik .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz M-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.