Mercedes-Benz Vito : Klok

Dag iedereen

Een klein vraagje, niet zo heel ernstig. Telkens ik mijn klok op het dashboard op de juiste tijd instel, komt deze na verloop van tijd achter. Stel dat ik deze vandaag op het juiste uur instel komt deze pakweg binnen 2 weken 1 minuut achter, na 4 weken 2 minuten, ... Ik heb zo enkele maanden geleden nog eens juist gezet en zit nu aan 14 minuten. Op zich is dat geen probleem, het her instellen houdt niks in. Maar ik vroeg me af wat de oorzaak hier kan van zijn??

Jari123

Geplaatst door Jari123 , lid sinds 3 maanden geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Vito? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Heino4267, 3 maanden geleden

Als dat een mechanisch klokje is zou ik hem gewoon vervangen.

Astra17tds, 3 maanden geleden

Ik weet dat er een reeks was waar het combi instrument een update moest krijgen voor dit probleem.
Er was een document van Mercedes uit met de procedure hiervoor

Pivavar, 2 maanden geleden

Meestal wordt de tijd doorgegeven via je rds signaal van een radiozender. Maar dan moet je dat wel hebben aangevinkt in de instellingen. Staat dat op handmatig, dan geen update en wijkt de tijd vanzelf af.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Vito of stel zelf een nieuwe vraag.