Mercedes-Benz C 180: knipperlichtschakelaar

Bouwjaar: 1993, Brandstof: Benzine, Motorinhoud (cc): 1799

beste forumladen

anderhalf jaar geleden ging tijdens de vakantie de knipperlichtschakelaar kapot. Ik had geen knipperlichten en de interval van de ruitenwissers deden het niet meer een nieuwe schakelaar gemonteerd en alles weer in orde. Wel werd daar gezegd dat dit een Mercedes probleem is. Nu anderhalf jaar later weer hetzelfde probleem. Echter hij weigert af en toe. dan weer wel en dan weer niet. Mijn conclusie is dat de schakelaar niet stuk is maar er ergens, misschien wel in de bedrading of in de ruitenwissermotor iets niet in orde is.. Gaarne hoor ik of dit bekend is en wat de oorzaak is

Groeten Mathie Sakko

sakko

Geplaatst door sakko (0) , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Louis656 (0), 8 jaar geleden

Hallo Mathie,

Ik heb het zelfde probleem gehad met mijn c 180,het probleem is een combi relais met het nummer (2018210047)je moet het relais er even uit halen de contactjes even schoonmaken en het relais goed vast klemmen als het terug doet.
het zit bij een c-klasse in de zekering kast onder de moterkap ( want als het goed is doet de achterruitverwarming het dan ook niet.)
het relais wordt gebruikt in de type's w201 (190) w202 (c-klasse) w124 (e-klasse) w126 ( oude s-klasse)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.