Mercedes-Benz V-Klasse: Luchtvering werkt niet.

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.2

Luchtvering werkt niet, lampje brandt. Uit laten lezen, geen storing, geeft aan de er een kabelbreuk is richting regelventiel. Is er een bekende plek waar deze breuk zou kunnen zitten?. Er zit een knop op de rechterachterstijl voor het laten zakken/opkomen van de auto i.v.m. met rolstoelaanpassing. Voor zover ik kan zien zit dat allemaal goed aangesloten. Ben al een poosje zoet hiermee, heeft iemand dit eerder meegemaakt? Dank vast voor het meedenken. Wim

Wim1949

Geplaatst door Wim1949 (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz V-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

frans t (0) PRO, 16 jaar geleden

regelkleppen zijn veelal defect

Wim1949 (0) PRO, 16 jaar geleden

Regelventiel/klep dat naast compressor zit werkt wel, in zoverre, als ik het de relais aan massa leg dan klikken beide afzonderlijk. Is pas vervangen paar maanden terug. Compressor zelf werkt ook . De vering komt wel op maar loopt niet af, regelt dat ventiel dat ook of zit er een apart afblaasventiel/klep daarvoor op ergens?. Vanaf de regelunitstekker R.A. is de compressor en het ventiel handmatig te bedienen en werken dan ook.

m vr gr

Wim

Wim1949 (0) PRO, 16 jaar geleden

Via AMTforum opgelost, afblaasventiel defect, bedankt voor het meedenken, Wim

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz V-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.