Mercedes-Benz E-Klasse: mercedes 270 cdi 2003

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: 270

Bij koude start geeft mercedes een storing aan oranje spiraal brand. Later wanneer deze weer warm is en auto weer opnieuw word gestaart ga deze uit. Af en toe bij de stoplichten slaat auto af. Maar hij start weer gelijk??? Einig idee?
gr

Dmld Auto,s

Geplaatst door Dmld Auto,s (0) PRO , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 124? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

8 Reacties

harry folkers (0) PRO, 12 jaar geleden

gloeispiraal stuk of anders even uitlezen

Dmld Auto,s (0) PRO, 12 jaar geleden

Ga zeker laten uitlezen.

Dmld Auto,s (0) PRO, 12 jaar geleden

Ik heb hem uitgelezen ,hij geeft aan krukassensor, maar mijn vraag is komt het uitvalen van de motor tijdens rijden door dat sensor ? Want het is of die sensor doet het of die doet het niet.. Als die kapot is dan is die kapot...Dan zou die niet meer starten denk ik..maar mijne start gelijk nadat die uitgevallen is. Wat is het probleem???
Gr

Hans4040 (265) PRO, 12 jaar geleden

slecht contact op de sensor kan ook....stekker ge-oxideerd of los

JagerAutomotive.nl (0) PRO, 12 jaar geleden

De krukaspositiesensoren gaat vaak defect, dus dat is een waarschijnlijke oorzaak. Je hebt geluk, want meestal wordt er niets aangegeven.

Jorickbekers (0) PRO, 12 jaar geleden

Als krukas sensor defect is blijft motor soms lopen op signaal
Nokkenas sensor

JagerAutomotive.nl (0) PRO, 12 jaar geleden

Zonder krukaspositiesignaal blijft de motor niet lopen. Andersom kan wel, dus als de motor loopt en het nokkenaspositiesignaal valt weg. De motor blijft dan wel lopen.

Highway (95) PRO, 11 jaar geleden

ikheb hetzelfde gehad eerst stotteren en daarna ging hij helemaal stilstaan kreeg hem met geen mogelijkheid meer aan ,afgesleept door mercedes en het bleek dus wel de sensor te zijn bij het vliegwiel ,deze hebben ze vervangen en nooit geen last meer gehad .
ik hoop dat dat bij u ook het geval is succes. gr jan


[b]Verplaatst door Moderator stond bij rapporten [/b]

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 124 of stel zelf een nieuwe vraag.