Mercedes-Benz 280: mercedes 280se w116 bj 1973

Bouwjaar: 1973, Brandstof: LPG, Motorcode: m110

hallo ik heb een mercedes 280se bj 1973 met een d jetronic injectie.
de auto is voorzien van een automaatbak.
het probleem is dat hij smorgens goed start en dan ook goed op lpg loopt maar na een kilometer of 3 gaat hij stationair schokkerig lopen net of er een paar cilinders wegvallen.
als je dan op wilt trekken geeft dat de nodige problemen totdat je ongeveer aan de 2000 toeren zit dan verder geen probleem meer.
als je dan de autobaan oprijd en er een kilometer of 30 120 mee hebt gereden is het probleem bijna weg maar kom je in een file dan komt het weer langzaam terug op benzine een stuk minder maar blijft vervelend.
ik heb al vervangen bougies ,kabels beru gemonteerd ,contactpunten ,rotor ,verdeelkap ,voorschakelweerstanden ,luchtfilter,verdamper,bobine,relais van gassysteem maar helaas probleem blijft het co van de auto staat goed en de hc waarde is perfeckt wie o wie herkent dit probleem en weet de oplossing.
heb nog een probleem de automaat bak zweeft zo nu en dan tussen de eerste en tweede versnelling of gooit hem vrij in de bocht als je rustig rijd met wat meer gas geen enkel probleem.
olie pijl is perfect de kleur van de olie ook maar ga van deweek nog nieuwe olie en filter monteren wie weet dan over.
u kunt mij ook rechtstreeks mailen op ajch16@hotmail.com.
bij voorbaat dank je wel

mercedes280se

Geplaatst door mercedes280se (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Overig? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Petje57 (0) PRO, 16 jaar geleden

Kleppen al eens (laten) stellen?

Gr.

Roger10 (0), 16 jaar geleden

Ik heb iets soortgelijk ooit gehad met een 240D uit 1984 en na het kleppen stellen was het probleem volledig weg!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Overig of stel zelf een nieuwe vraag.