Mercedes-Benz 280SL: mercedes-benz

Bouwjaar: 1979, Brandstof: Benzine, Motorcode: r107

heb hier een 280 sl van 1979 die alleen stationair loopt, bij minste of geringe aanraking gaspedaal slaat hij af.
lijkt een tekort aan brandstof aangezien bij inspuiten van remmenreiniger of ether wel een hoger toerental te bereiken is. vreemde is alleen dat de brandstofdruk voeldoende is. brandstofpomp en filter zijn uitgewisseld. ben zelf bang dat er een probleem zit in het verdeelhuis naar de injectoren maar weet niet of deze zelf uitelkaar te halen is en wat er eventueel aan te controleren valt.

jay-r

Geplaatst door jay-r (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz S-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

astra rijder (0), 15 jaar geleden

De spinnenkop (brandstofverdeler) zou als ik jouw was niet uitelkaar halen.
Want de onderdelen zijn niet beschikbaar en je het de speciale gereedschap en afstel gegevens niet.
Dus je doet meer kwaad dan goed want het is een zeer gevoelig systeem.

Ik zou als ik jouw was je auto naar een K(E)-Jetronic specialist brengen of de dealer en wat ook nog kan een goede Bosch service punt.

jay-r (0), 14 jaar geleden

sorry voor late reactie is een stilstaande auto waaraan alleen wordt gewerkt in dode uurtjes maar het was inderdaad de spinnenkop. nieuwe erop en opgelost wel plaatje van ongeveer 2000e ex :-S

Hans4040 (310) PRO, 14 jaar geleden

Mooi zo...bedankt voor de feedback

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz S-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.