Mercedes-Benz C-Klasse: mercedes benz c180 1996

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1800

Tijdens optrekken houdt auto even in en laat dan een kleine knal horen en trekt dan normaal op ,en als hij stationair draait aan bv stoplicht dan valt hij terug van 900 naar 700 toeren,
Auto bij garage uit gelezen en conclusie was LMM,nieuwe LMM gekocht (475,00 van Bosch) ,gasklephuis schoon gemaakt en terug op 0 gezet door garage.Probleem nog niet opgelost.
Garage zei me dat er een originele LMM van mercedes op moet maar volgens mij aan de prijs te zien is dit toch wel de juiste en volgens mij heeft mercedes helemaal geen eigen LMM.
Wie weet er raad aub.

frodo1

Geplaatst door frodo1 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Hans4040 (325) PRO, 13 jaar geleden

Stationair toerental moet ongeveer 750 zijn, dus dat klopt wel...
De "eigen" LMM van Mercedes is van Bosch, dus ook dat zou goed moeten zijn.
Controleer de bobines eens op scheurtjes en de bougiekabels op doorslag;
dat kan je doen door in het donker water op de kabels te vernevelen met een plantenspuit.
Wanneer je vonken ziet, slaan de kabels door naar massa.

frodo1 (0), 12 jaar geleden

Na de bobines vervangen te hebben (zaten inderdaad scheurtjes in ) leek het probleem opgelost auto ,rijdt inderdaad iets beter nu doet zich het volgende probleem voor nl.als ik een bocht nader in 3e versnelling terug schakel naar 2e versnelling en daarna weer gas geef om op te trekken dan houdt auto iets in en laat dan gesputter uit uitlaat horen (kleine knalletjes) en daarna pakt hij alles weer op en rijdt weer normaal.
Bij stationair toerental is auto ook wat onrustig schommelt dan van 700 tot 500 toeren als je war gas geeft en weer loslaat is het weer weg.
Wie weet hier raad op aub

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.