Mercedes-Benz : mercedes na ongeval

Ik heb een mercedes c220CDI bwj 98 dewelke een ongeval heeft gehad. De wagen is nu volledig hersteld maar de motor start niet. De starter doet het niet, de voorgloeiing doet het niet... Is hier ergens een schokschakelaar aanwezig die de werking van de ECU belemmert? kan één sensor (afsluitklep diesel van hogedrukpomp) ervoor zorgen dat de ECU niet werkt? Deze klep was namelijk afgebroken...
dank bij voorbaat.

skypers

Geplaatst door skypers (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Overig? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

mr-moh (0) PRO, 18 jaar geleden

Deze wagen is uitgerust met een zogenaamde "aanrijdingsschakelaar". Bij een aanzienlijke schade wordt deze geactiveerd door een sensor en breekt hij onmiddellijk de spanning af. Ik weet niet wat voor een type hierin zit maar je kan bij de accu kijken naar de plus kabel, als het goed is heeft deze een soort zekering die doorbrandt, bij de dealer kun je een reperatie-setje verkrijgen,MVG.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Overig of stel zelf een nieuwe vraag.