Mercedes-Benz V-klasse 220 CDi: Motor galopeerd

Bouwjaar: 2002

Motor loopt s'ochtends niet mooi en galopeerd. Voor het gehoor maken de hydraulische klepstoters lawaai en vooral bij trekken/optrekken.
Verstuivers zijn goed, motorolie 5w40 helpt ook niet, wie heeft hier ervaring mee.

Sido10864

Geplaatst door Sido10864 (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz V-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

BX16V.COM (0) PRO, 19 jaar geleden

Misschien is er één (of meer) poelie(s) stuk tegenwoordig zit er inwendig in de poelie's een schok-absorber voor een stille loop van de multi-riem, Ik heb dit nu al meerdere malen meegemaakt, Alleen was dit niet bij Mercedes maar bij Citroen Xantia (latere typen) Dit geluid klinkt net als verlepte hydraulische klepstoters, Vooral s'ochtends (en is ook moeilijk te traceren),
Misschien heb je er wat aan...

izzi (0) PRO, 19 jaar geleden

het kan aan de raildruksensor liggen .dat de motor galopeerd

WOOLDRIKVANMILTENBURG (0) PRO, 19 jaar geleden

of lucht in het br,stofsysteem, rookt de auto ook?

rene9527 (0) PRO, 19 jaar geleden

hoe weet je dat de verstuivers goed zijn?

Sido10864 (0) PRO, 19 jaar geleden

De verstuivers zijn volgens mij goed omdat ik een programma van carsoft heb waarin ik de verstuivers kan testen (zoals ook bij de dealer gebeurt)

TesT (0) PRO, 19 jaar geleden

Volgens mij kun je de verstuivers alleen maar testen door de brandstof die uit de retour komt te meten.Is er geen storing opgeslagen (raildruk)?????

Hoe test Carsoft overigens de verstuivers ????

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz V-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.