Mercedes-Benz C-Klasse 2006: motorstoring

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Motorinhoud (cc): 3000, Vermogen (kw): 170

..de mercedes loopt verder zalig, op lpg en benzine, echter gaat t motorstorings lampje regelmatig aan, en onlangs ging hij op 5 cilinders lopen....dit was al ooit eerder gebeurt, en nadat de motor uit was liep hij na t starten weer op zes.nooit getik of andere rare geluiden gehoord, gewoon mooi zachtjes lopende motor.
bobine en irridium bougies vernieuwd.vorige week na n trip van 700km feilloos rijden , ging hij op 5 cilnders lopen.
betreffende cilinder nagekeken, bleek dat de bougie punten bijna tegen elkaar zaten. net of iets t geraakt had.....met camera in de cilinder gekeken, niets te zien, uitgelezen gaf hij de storing aan, bougie vernieuwd.
stukje gereden, en nu storing op n andere cilinder......nou werd mijn verteld dat er in t inlaatspruitstuk kunststof is verwerkt wat ooit n beetje afbrokkelt en voor storingen zorgt......kan t veel kwaad wanneer dit zo is? ik zit te denken aan n ander spruitstuk, of nieuwe delen, anderzijds ben ik er klaar mee, en wil ik m verkopen aan iemand die zelf handig is en t eventueel op kan lossen., mijn vraag...komt t vaker voor ? heeft iemand er ooit over gehoord, en wat is de beste oplossing

chevyvan1

Geplaatst door chevyvan1 (50) , lid sinds 1 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.


"topic" // resources/views/layouts/app.blade.php