Mercedes-Benz A-Klasse: navigatie

Bouwjaar: 2001

Hallo,

Ik ben in het bezit van een A klasse. Nu heb ik voor deze A klasse een originele Mercedes Radio/navigatie Audio 30 APS gekocht.
In mijn auto zat er dus geen een in.
De radio is reeds gemonteerd aan de aanwezige radiostekker. Echter de navigatie heeft wel kontakt met de satalieten en weet feilloos aan te geven in welke straat we zitten. Bij het wegrijden geeft hij geen route aan, terwijl hij wel zegt dat hij klaar is voor het gaan wegrijden.
Wie kan mij vertellen waar dit aan ligt. Is het mogelijk de pulsdraad, die niet goed is aangesloten. Wie kan mij mogelijk een schema geven van de radiostekker, dus de kleur en de funktie.
Ik hoop dat iemand mij kan helpen.
Alvast mijn hartelijke dank voor de reactie.

Alan01

Geplaatst door Alan01 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz A-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

chopper (0), 19 jaar geleden

Houd er rekening mee dat er meerdere uitvoeringen zijn van de APS 30. Dus wees er zeker van dat je het juiste model heb aangeschaft. Indien de navi een occassion is en er niet geknoeid is met de iso-stekker van de auto, de calibreringsprocedure opnieuw uitvoeren.

Alan01 (0), 19 jaar geleden

De pulsedraad was niet goed aangesloten op de isostekker.
Alles is nu 100 %.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz A-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.