Mercedes-Benz E-Klasse 2016: Nokkenas Probleem?

Bouwjaar: 2016, Brandstof: Diesel, Motorcode: 654920, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 143

Beste heren,

Ik heb een hele belangrijke vraag. Ik heb een E220D w213 uit 2016 met 245000 op de teller. Ik heb van sommige mensen vernomen dat de kettingen en krukkenas lagers allemaal vervangen moet worden. Ook heb ik gehoord dat veel mensen van deze modellen al bij 175000 alles moet gaan vervangen. Ik merk dat mijn auto helemaal goed is geen 1 stotter of haper rijdt als een zonnetje. Ik heb altijd de onderhoud op tijd gedaan.

Hebben jullie hiermee ervaring? zijn deze motoren inderdaad zo slecht en zal ik het alvast allemaal laten vervangen (ik ga binnenkort naar Hongarij) Graag zou ik jullie ervaringen willen horen.

Met vriendelijke groeten,

ferdi07

Geplaatst door ferdi07 , lid sinds 5 maanden geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz E-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Heino4267, 5 maanden geleden

Gewoon mee doorrijden en op tijd zijn onderhoud geven. Vooral de juiste (voorgeschreven) olie toepassen en als je op zeker wil gaan de verversingstermijnen wat inkorten. Zolang de motor geen afwijkende signalen afgeeft en hij goed loopt is er niets aan de hand.

kaleido 1 PRO, 5 maanden geleden

Als er geen klachten zijn waarom dit gaan doen dan ?
Ik ben al op leefdtijd mijn heupen zijn nog goed geen klachten maar ik laat ze toch maar beide vervangen voor het geval dat , dat is ook zo iets .
Mijn verhaal zegt zijn er geen problemen ze ook niet opzoeken.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz E-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.