Mercedes-Benz W116 300SD: onderdeelnummers

Bouwjaar: 1979

Ik heb een 300 SD afkomstig uit de states.
Het lukt me niet om onderdelen te bestellen via het chassisnummer omdat er geen datakaart in het systeem van MB beschikbaar is.
Hoe pak ik dit probleem aan?
Weet iemand of ik een CD-rom kan kopen met alle nummers?
bvd, John van der Wekken

cerveza

Geplaatst door cerveza (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 300? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Rein9365 (0), 19 jaar geleden

Probeer eens of je via de amerikaanse site carfax (www.carfax.com)verder komt. vin = chassisnummer.
Succes

MB-fan (0), 19 jaar geleden

Dit type(300SD) is in Europa nooit geleverd als ik mij niet vergis.Vandaar dat deze ook niet op jouw cd staat,deze zijn niet voor Usa type's. Ook de MB dealer in Nederland heeft het niet op zijn cd's staan, en moet het ook via de importeur uit laten zoeken,die hier wel een cd en/of fiche van heeft.
Dat er geen datakaart(wagenkaart met SA code's) aanwezig zit hem niet alleen in het type maar ook in de leeftijd van de auto.Na bouwjaar ca 1980-83 zijn deze wel verwerkt in de systemen.
Geef jouw ch nummer maar even dan kan ik wel zijn als die verwerkt staan in Epc in NL.

arnold690 (0) PRO, 19 jaar geleden

Heb ook eens zo'n auto gehad uit de USA en heb sommige delen kunnen krijgen via Bosch-dienst in Duitsland[uiteraard Bosch onderdelen zoals koplampen,ontstekingsdelen etc]

cerveza (0), 19 jaar geleden

MB FAN, SORRY VOOR DE LATE REACTIE, IK BEN NOG NIET GEWEND AAN DEZE SITE. HET CHASSISNO. VAN DE AUTO IS : w116 120 12 086776.
ALVAST BEDANKT ALS JE ME VERDER KUNT HELPEN.
REIN, IK GA EVEN SNUFFELEN OP CARFAX.

cerveza (0), 19 jaar geleden

nog een keer sorry, 2 nummers door elkaar gehaald.
het juiste chassisno.: W116 120 12 014726

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 300 of stel zelf een nieuwe vraag.