Mercedes-Benz E KLASSE 280: ONDERHOUD

Bouwjaar: 1996

Hallo wie heeft er ervaring met het onderhoud van zijn mercedes in het buitenland bijv duitsland en dan richt ik mij op,meer ervaring dan onze monteurs, misschien.

flow

Geplaatst door flow (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 124? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Robk10136 (0) PRO, 19 jaar geleden

Wat is nu de vraag???????

Hans4040 (190) PRO, 19 jaar geleden

Of iemand zijn ster wel eens in duitsland in onderhoud heeft ( gehad ).
Omdat Alan denkt dat de monteurs daar meer ervaring hebben.
(Nou kan dat al gauw hoor!)

mvg,
Hans.

motorbeer (0), 18 jaar geleden

Yep, met mijn oldtimer W114 280e uit 1972 werd ik bij de dealert in Arnhem bijna weggekeken. In Kleve werd ik netjes ontvangen en had men respect voor zo'n oude auto.
Nu met mijn w124 300D word ik ook in Arnhem voor vol aangezien.
Maar ga voor dingen die ik zelf niet kan naar Kleve.

flow (0), 18 jaar geleden

Ik heb een E-280 w210 en al een paar keer mijn vingers gebrand aan onze dealer,je word echt behandeld als een stuk vuil,kortaf,je kunt geen gesprek met ze aangaan en als je vraagt wat gaan de reparaties kosten dan hebben ze een vieze grijs op hun smoel,je word echt slecht behandeld.nu een ander verhaal.Ik werk in maastricht dus aachen is 15 minuten rijden ik kwam van de nachtdienst rechtstreeks naar aachen dus veel en veel te vroeg ik kwam daar ront een uur of kwart over zeven s'morgens dus ik dacht dan wacht ik even,maar nee hoor er kwam een meneer naar buiten volgens mij een portier of zo of een medewerker die vroeg aan mij wat ik moest hebben ik zeg ik moet de ventilator hebben voor de koeling van de airco dus die voor de radiator zit.óó zegt hij kom maar mee ik kom binnen ik mocht gaan zitten vraagt die kerel aan mij van wat ik wil drinken ik zeg doen maar koffie,vraagt die ook nog eens van wat ik wil ETEN ik zeg eten?ja zegt die wat wil je een broodje kaas ham leverpastei,ik wist niet wat ik mee maakte man ergens schaamde ik me wel een beetje omdat je dat niet gewend bent natuurlijk,zó zegt die man nu gaan we eens kijken wat je nodig hebt, die heb ik op voorraad en vraag ik wat kost die 133 euro ik zeg ik neem hem meteen mee.Maar weet je wat het mooie is motorbeer die mensen daar willen je echt helpen ze doen moeite om nederlands te praten al met al ik werd als klant echt behandeld als een koning daar kunnen onze balie medewerkers en monteurs nog héél veel van leren.en het is er goedkoper dus voor de duurdere dingen vlieg ik even aachen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 124 of stel zelf een nieuwe vraag.