Mercedes-Benz 280: overslaan bij koude motor

Bouwjaar: 1976

mijn mercedes 280s w116 type slaat bij koude motor over. de omvl gasinstallatie is opnieuw afgesteld. de bougiekabels,rotor,verdelerkap en contactpunten zijn al vervangen.bij de vorige contactpunten was de onderbrekernok van de punten weggesmolten.na montage van nieuwe punten heeft de motor een dag of 2 goed gelopen,maar daarna begon hij `s morgens weer over te slaan. warm loopt de motor goed. wie wwet raad?

michel7739

Geplaatst door michel7739 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Overig? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

plurkje (0) PRO, 19 jaar geleden

En als je op benzine warmdraaid?

LAVERDA 750 (0), 19 jaar geleden

Wat voor spul heb je er op gezet, bij Brezan vandaan ofzo?

michel7739 (0), 19 jaar geleden

verdelerkap en rotor is van facet en bougiekabels zijn van beru en ik heb alles nog eens ingespoten met anticondenssprayen de bougies gemonteerd met keramiekpasta

Hans4037 (0) PRO, 19 jaar geleden

Vernieuw de codensator ook maar,deze word nog wel eens vergeten.

Hans

LAVERDA 750 (0), 19 jaar geleden

Je kunt het beste Bosch of Beru delen gebruiken, de bougiekabels zijn waarschijnlijk silicone, die kun je meteen wel weggooien, die moeten met koperkern zijn.
En inderdaad een goeie kondensator is ook nodig maar ik denk niet dat dat hier iets mee te maken heeft.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Overig of stel zelf een nieuwe vraag.