Mercedes-Benz 0: Past een Computer c220 in een c200 cdi

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Diesel, Motorcode: C200 2.2CDI

Graag wil ik advies van de profs om het maar zo te zeggen,

Ik heb gehoord dat een computer van het motormanagment uit een c220 cdi ( w202 uit 1998) in een c200 cdi zou werken, dit omdat het om 2 identieke motoren zou gaan, en het zou ook nog meer koppel en pk's opleveren, zou dit kunnen kloppen heren????

Of moeten er andere aanpassingen gebeuren wil het dan moeten werken.

grt
Ben

Benny007

Geplaatst door Benny007 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 0? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

nic (0) PRO, 17 jaar geleden

dan moet ik je denk ik teleurstellen het is niet alleen de motor comp maar er hangen nog veel meer dingen vanaf zoals parameters van sensoren startbeveiliging automaatbak enz. De comp is ook aan de auto gekoppeld, maar ja alles kan en wil je dit doen moet je apparatuur en specifieke kennis van dit hebben ga eens met tuners praten zij kunnen je waarschijnlijk beter helpen.

Benny007 (0), 17 jaar geleden

Heeft iemand ervaring met het tunen van een c200 cdi model w202, wat kan je verwachten na het aanpassen van de software van het motormanagment, of volstaat een powerbox om er meer vermogen uit het blok te halen.

Graag ervaringen vermelden s.v.p

hellbat (0) PRO, 17 jaar geleden

dit is geen tunen, dit is een trage auto iets minder traag maken.

Benny007 (0), 17 jaar geleden

Beste Hellbat,

Hoe zou jij dit dan aanpakken???

hellbat (0) PRO, 17 jaar geleden

2007 auto ?????

gewoon een andere auto kopen, met een grotere motor

Groeten Marcel

sytze (0) PRO, 17 jaar geleden

Er zijn volgens mij wel powerboxen leverbaar voor een c200, maar of je daar iets mee opschiet......het is al geen racemonster en dat zal het nooit worden ook. Zou je niet liever een amg 55 kopen? Ik heb een e50 en kan je zeggen dat die niet op de schop hoeft.
Het tunen van deze auto is mi een zinloze bezigheid simpelweg omdat de motor wel betrouwbaar maar niet snel is. Je kan met deze configuratie nooit snel. Koop dan gewoon iets wat al klaar en snel is.


Sytze

hellbat (0) PRO, 17 jaar geleden

ik sluit me bij de vorige poster geheel aan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 0 of stel zelf een nieuwe vraag.