Mercedes-Benz 200: plakken ruitenwisser

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine

mijn ruitenwisser blijft aan voorruit plakken. heb nieuwe ruitenwisser opgedaan, blijftg ook plakken.
hoe kan ik de voorruit het beste werkelijk schoonmaken. Al met spiritus gedaan. Men zegt dat het door de wasstraat komt of door antivriesvloeistof in de ruitensproeier.

pede

Geplaatst door pede (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 200? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Hans4040 (375) PRO, 12 jaar geleden

Ligt het niet gewoon aan het mechanisme...hoe draaid hij zonder ruitenwisser, dus arm van de ruit af?

pede (0), 12 jaar geleden

nee daar ligt het niet aan. dan gaat het nl wel goed. het is ooit eerder geweest. de anwb heeft me toen geholpen en ook verteld dat de wisser versleten was. de nieuwe heeft het daarna zeker twee jaar goed gedaan. nu echter plakte hij weer, heb een nieuwe wisser geprobeerd, maar die deed het ook. zou graag weten hoe ik de voorruit het beste echt goed vetvrij krijg.
overigens hans4040, je hebt me ooit gedaviseerd met de dashboardverlichting, dat is toen uitstekend gelukt. dank voor toen
pede

pede (0), 12 jaar geleden

hans 4040 ik heb nog een vraag. de grootlichtschakelaar kan er af, door er aan te trekken, links naast het dashboard. wat is de stand van de schakelaar om dat te kunnen doen± 12 uur of naar rechts of naar links draaien. mi zit daar verlichting, die het iet meer doet. klopt dat=
pede

Hans4040 (375) PRO, 12 jaar geleden

De schakelaar kan je er gewoon vanaf trekken in de "uit stand", maar volgens mij zit er alleen een lampje van het mistachterlicht in..

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 200 of stel zelf een nieuwe vraag.