Mercedes-Benz A-Klasse: Probleem achteras en bankstel Mercedes A klasse 1.7 CDI

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.7

Hallo,

Ik heb de volgende 2 problemen (en nog enkele kleine problemen maar die laat ik hier even terzijde) met de wagen. Het betreft een mercedes A klasse 1.7 CDI W168.009.

Probleem 1: Door iets of iemand heeft het grote gedeelte van de achterbank het begeven (zie link 1). Het is iets inwendigs. Valt dit makkelijk op te lossen en te repareren?
Probleem 2: Al enkele weken hoor ik een lawaai (een krak) achteraan dat volgens mij van de achteras komt, en dus niet echt veilig is (zie link 2). Zou het een wiellager of iets dergelijks kunnen zijn? Het gepiep dat je erbij hoort krijg ik er ook maar niet uit, zelfs na het veranderen van de schokdempers door originele Mercedes schokdempers. Bij Mercedes zelf wist men ook niet meteen van waar het gepiep kwam.

Alvast bedankt bedankt voor de hulp,

link 1: [yt]http://www.youtube.com/watch?v=suRbyWDBJ...[/yt]
link 2: [yt]http://www.youtube.com/watch?v=LTHQBmbMH...[/yt]

Met vriendelijke groeten,

Sepp

SVA

Geplaatst door SVA (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz A-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

kaleido 1 (1680) PRO, 11 jaar geleden

1 lijkt op een gebroken frame , uitbouwen , bekleding verwijderen en indien mogelijk frame lassen , anders rugleuning compleet vervangen.
2 Niet de draagarm ophanging waar speling op zit, scharnierpunt bij de kokerbalk.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz A-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.