Mercedes-Benz E-Klasse: Probleem deactiveren alarm E220 D Elegance (W210, 12-'95) Na

Bouwjaar: 1995

Hola,

Ik heb hier een E220 diesel sedan uitvoering van eind 95 (W210), dit is GEEN CDI.

Nou heb ik afgelopen week kennelijk een mankement opgelopen.
Doordat ik ruim 2 weken op vakantie was is mijn accu kennelijk leeg geraakt. Nadat ik de auto ontgrendelde met de klapsleutel en de portier openmaakte ging het alarm af. Heb vanalles geprobeerd met de sleutel maar geen resultaat, ik probeerde vervolgens de auto te starten en dit ging perfect. Het alarm bleef toch maar loeien, toen ik de portier dicht deed ging het alarm uit. Ik vergrendelde de auto met de zogenaamde klapsleutel en liet hem staan. Volgende dag zelfde verhaal alleen deze keer zonder sirene, alleen de alarmlichten blijven knipperen.

Tot heden blijft zich dit probleem voordoen, kan nml. geen alarm kastje vinden, wie o wie kan mij met dit probleem helpen.


Alvast bedankt!

groeten,

Kamal

PS. Betreft kennelijk een origineel Mercedes alarm.

AudiS8

Geplaatst door AudiS8 , lid sinds 17 jaar geleden

4 Reacties

leopard6582, 16 jaar geleden

kijk eens bij de bijrijders kant onder de mat. daar zit een metalen plaat die je los kunt schroeven daar zit het alarm kastje onder

AudiS8, 16 jaar geleden

Oh dank je Leopard. Kan ik hem daar dan resetten?

marlyn, 12 jaar geleden

Ik heb een e200 type benzine(avantgarde) uit 1997 met een orginele becker radio cassette.
Nu heb ik een orginele becker radio cd type 10 weten te bemachtigen echter de opening in het front van de console is te klein. Moet ik een ander front kopen of de opening vande bestaande front groter maken(de cd speler is net zo lang als de breedte van de console.. Is dit het juiste type voor mijn mercedes? Bovendien hoe krijg ik dit front van de console eraf.

mr-moh PRO, 12 jaar geleden

Je moet de alarm opnieuw inleren!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 124 of stel zelf een nieuwe vraag.