Mercedes-Benz ML 320 CDI: Probleem verlichting voorzijde

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Motorinhoud (cc): 3000, Vermogen (kw): 165

Probleem met de koplampen en de daarbij ingebouwde knipperlichten (richtingaanwijzers). Af en toe valt de xenonverlichting aan de rechterkant uit. Als dat gebeurd, werken de ingebouwde knipperlichten ook niet. Ik kan hem op dat moment ook niet op groot licht zetten. De seinfunctie doet het overigens wel. Als ik de alarmverlichting inschakel, doen de knipperlichten het in de koplampen wel gewoon. Tenslotte, als de storing optreedt, werkt de wasinstallatie op de voorruit ook niet. Ruitenwissers doen het wel normaal. De auto heeft al wel aan Stardiagnose gestaan. Kwam geen storing uit. Met de computer zijn alle functies gewoon bedienbaar zonder enige storing. De dealer kon er zo ook even niet zo gauw iets mee. Iemand een idee waar het hem in kan zitten?

kdoublleu

Geplaatst door kdoublleu (0) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz M-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz M-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.