Mercedes-Benz Viano: Radio foutmelding PROD

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Diesel

De radio van deze Viano is eruit geweest en nu speelt deze +/-15sec en dan komt de foutmelding PROD in het venster te staan en de radio houd op met spelen. Ook de stuurwielbediening werkt niet meer. Nu heb ik gelezen dat deze radio dan niet bij deze auto hoort, maar kan ik hem weer opnieuw aanmelden met de boschtester of kan dat alleen met de originele MB computer. Iemand dit vaker meegemaakt?

BVD Passatje.

Passatje

Geplaatst door Passatje (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Viano? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

JagerAutomotive.nl (0) PRO, 12 jaar geleden

Radio moet opnieuw geprogrammeerd worden, dat kan uiteraard met de STAR, met een Bosch betwijfel ik. Is 10min werk, dus een dealer zal niet te veel rekenen.

Passatje (0) PRO, 11 jaar geleden

Beetje late reactie, maar er schijnt door de dealer al eerder met de bedrading geknoeid te zijn geweest. De auto is terug gegaan naar de MB dealer en zij hebben er 1 of ander kabeltje bijgetrokken en toen was het probleem opgelost.

Groet Passatje.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Viano of stel zelf een nieuwe vraag.