Mercedes-Benz Vito: Remlichten knipperen mee met knipperlicht

Bouwjaar: 2000

Dag

Ik heb een probleem met mijn knipperlichten en hopelijk kan iemand mij hiermee helpen. Wat is het geval.
Wanneer ik richting aan geef naar links dan gaan mijn remlichten mee knipperen en wanneer ik hierbij ook nog eens rem (met richting uit naar links) dan bijft mijn richtingaanwijsverlichting continu branden (zolang rem ingetrapt is)
Ook wanneer ik mijn alarm lichten aan zet gaan mijn remlichten mee branden.
Ik dacht zelf aan een massa-storing maar heb al een nieuwe massa gemaakt en overal op geduwd ook heb ik ieder lampje van mijn bus vervangen... Wie helpt mij!? vriendelijke groet Rob

Rob9875

Geplaatst door Rob9875 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Vito? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

RoelV (0) PRO, 18 jaar geleden

Lijkt me inderdaad toch ergens een slechte massa. Ben je alles goed nagegaan?

mart-vervoort (0) PRO, 18 jaar geleden

maak van alle vier de knipperlichten de massa en de plus goed schoon branden zeer veel in.

Rob9875 (0), 18 jaar geleden

Knipperlichten (duplo-contactpuntjes) waren achter inderdaad ingebrandt ,maar dit heeft mijn probleem niet verholpen. Ook heb ik onder de motorkap de M8 bout met +/- 30 bruine massa draden opgeschuurd ook dit gaf geen oplossing van mijn probleem.... Waar kan toch zo`n massa storing zitten alles lijkt schoon en droog!?

j.romijn (0) PRO, 18 jaar geleden

Rob , heb je soms een trekhaak want die stopkontakten hehhen veel last van massasluiting.Oplossing: goed schoonmaken bij de kontakten en bij de schroefjes aan de achterkant van de behuizing.John.

Rob9875 (0), 18 jaar geleden

Jaaa Na veel te lang zoeken en veel te laat deze site gevonden te hebben is het probleem opgelost het zat hem inderdaad in trekhaak contactdoos Mannen bedankt.
PS Ik las een bericht van iemand met een probleem dat de ruitenwissers het meteen gingen doen wanneer het contact aan werd gezet en een aantal elektrische storingen meer dit zit hem in de 2 stekkers op/onder de zekeringen box onder het stuur. Er zijn 2 stekkers die je om kunt draaien en dan krijg je ook vreemde dingen zoals ruitenwissers verlichting etc. draai deze stekkers om en alles werkt weer naar behoren.
MVG Rob

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Vito of stel zelf een nieuwe vraag.