Mercedes-Benz C-Klasse: Richting aanwijzer vervangen

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: C 180

Hallo vrienden,,Soms weigerd bij het richting aangeven de richtingverlichting ,ook de pijltjes op dashboard maar zodra ik de bocht neem en klik hoor gaan ze in werking,ik denk dat het in de bediening zit.Ook omdat de interval van de ruitenwisser ook niet altijd het doet en dan weer wel.Wie kan mij vertellen hoe de bediening van de richtingaanwijzer_ intervalruitenwisser te vervangen?
Alvast vriendelijk bedankt Okkie

omega_leiden

Geplaatst door omega_leiden (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

wousep (0), 14 jaar geleden

Rubber/plastic kap van het stuur af, airbag verwijderen, stuurmoer loshalen(eerst merken met tipp ex, anders zit je stuur straks weer verkeerd na montage) dan stuur eraf en dan zit er een ring met je richting/ruitenwisser handle om de stuurkolom geschoven.

Je kunt hem zien zitten als je de onderste zwarte kap van de stuurkolom loshaalt.

Dit schijnt een zeer slijtage gevoelig onderdeel te zijn.

Hans4040 (310) PRO, 14 jaar geleden

[color=red]eerst de accu loskoppelen en 15 minuten wachten, alvorens aan de airbag te werken![/color]

wousep (0), 14 jaar geleden

[quote=Hans4040][color=red]eerst de accu loskoppelen en 15 minuten wachten, alvorens aan de airbag te werken![/color][/quote]
Sorry hans, wist ik niet. Heb bij die van mij dit verhaal wat ik boven heb getypt ook gedaan, zonder de accu los te koppelen. Zou je mij dan ff kunnen vertellen wat er fout kan gaan of misschien nog fout is????????

Hoor het graag van je

omega_leiden (0), 14 jaar geleden

Toch eerst even het relais gechecked ,hier zat de storing,soms ga je het probleem moeilijker opzoeken dan dat het daad werkenlijk is.
Hans - Wouter bedankt

Gr Okkie

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.