Mercedes-Benz C-Klasse: ruitenwissermekaniek juist monteren????

Bouwjaar: 1993, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1800

hoi myn ruitenwisser viel stil maar ik hoorde wel het motortje draaien,nu heb ik alles gedemonteerd en zie ik dat de bout los is op de motor dus waar de eerste stang vertrekt naar de wisser.
Het stuk dat uit de motor steekt is met groefjes in en beetje konisch maar is het normaal dat die moer die je daar opdraait GEEN groefjes heeft maar een gewoon moer lykt
Dit komt dan toch terug los of is dit normaal graag antwoordje aub

TIMOTOO

Geplaatst door TIMOTOO (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Punt (35) PRO, 13 jaar geleden

Ronny dat heb je goed gezien. Als de zaak zit vast gevroren kan de motor zich toch loswerken. Laat de motor draaien en zet hem dan uit tot hij stopt in de ruststand. Zet nu de wisserarm in de ruststand en dan de moer vast die aan de motor zit. Denk om je vingers en voor het dichtbouwen even proefdraaien. Succes.

TIMOTOO (0), 13 jaar geleden

alles is terug gemonteerd en hy doet het maar ik heb bang dat datzelfde daar weer gaat los komen is een raar systeem vind ik mvg[quote=Punt]Ronny dat heb je goed gezien. Als de zaak zit vast gevroren kan de motor zich toch loswerken. Laat de motor draaien en zet hem dan uit tot hij stopt in de ruststand. Zet nu de wisserarm in de ruststand en dan de moer vast die aan de motor zit. Denk om je vingers en voor het dichtbouwen even proefdraaien. Succes.[/quote]

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.