Mercedes-Benz Mercedes: s klasse 1995 alarm+ centrale deurvergrendeling

Bouwjaar: 1995

Allen,

Ik had een tijdje terug problemen met de auto. De accu was leeg en laadde niet meer op. Dus heb ik de Dynamo vervangen.

Sindsdien is er een vreemd euvel: soms (dus niet elke keer) werkt de centrale deurvergrendeling niet. De deur is wel met de sleutel open te maken en de auto start ook. Er gaat dan (ook soms, niet altijd) een zacht alarm af onder de motorkap. Het alarm hoor je niet als je rijdt door het geluid van de motor maar is er wel degelijk. Als je de moorkap opent houdt het alarm op. Als je de motorkap sluit gaat het weer aan. Na een tijdje stil staan of rijden met (zacht) alarm is het weer opgelost.

Enig idee?

Alvast bedankt,

Martijn.

S350td

Geplaatst door S350td (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

mart-vervoort (0) PRO, 18 jaar geleden

battery in je sleutel misschien leeg?HAALJE MIN POOL ER EENS MINUTEN AF{ LET WEL OP JE RADIO CODE}

mart-vervoort (0) PRO, 18 jaar geleden

ik bedoel 15minuten

S350td (0), 18 jaar geleden

Als ik de sleutel indruk gaat wel het alarm er af (de lampjes in de binnenspiegel knipperen) maar gaan de portieren niet open. Als ik de deur met de sleutel openmaak start de auto wel (de startonderbreker werkt dus). Ik zal de min pool eraf halen (voor een half uurtje) en het hier laten weten. Let wel: het gebeurd soms, dus is niet reproduceerbaar.

Alvast bedankt voor je reactie!

Groet, Martijn

mart-vervoort (0) PRO, 18 jaar geleden

als dat niet helpt;richt sleutel of kastje op deur of spiegel druk2x opsleutel en zet dan binnen 30 sec je contact aan hy is dan opnieuw [ingeleerd]

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.