Mercedes-Benz 0: s400

kofferdeksel wil niet open.
Hallo ik heb het volgende probleem de accu is potleeg dus de centraal doet het niet meer en met de sleutel wil de kofferbak niet open.
Iemand een idee hoe ik de kofferbak open krijg om bij de accu te komen.

groet Jurjen

janjurjen

Geplaatst door janjurjen (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 0? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

ToniMB (0) PRO, 16 jaar geleden

Sleutel draaien en vasthouden en dan de knop indrukken.

nic (0) PRO, 16 jaar geleden

gezien accu leeg is werkt die sleutel oplossing waarschijnlijk niet.
rv onder stalen vloerplaat zit stroomverdeelpunt spanning erop en dan kan je met knop lv portschakelaar openen.

ToniMB (0) PRO, 16 jaar geleden

Juist wel, ik bedoel dus met het noodsleuteltje en die in het sleutelgat in de lijst van de kentekenverlichting. Waarschijnlijk heeft hij dit geprobeerd en of alleen de sleutel een kwartslag gedraaid en toen de knop ingedrukt of alleen de sleutel doorgedraaid. Dit moet dus tegelijk: sleutel helemaal doordraaien, vasthouden en dan de knop indrukken. En dan natuurlijk niet de knop op de fbs3 sleutel maar op de klep, ook in die lijst dus.

janjurjen (0) PRO, 16 jaar geleden

hoi
de sleutel kan ik niet draaien dus dat lukt niet , wat bedoel je met noodsleutel.
die stalen vloerplaat moet ik daar van binnenuit bijkunnen of van onderen.

ToniMB (0) PRO, 16 jaar geleden

Ik bedoelde dat kleine sleuteltje die je uit je contactsleutel kan trekken. Die vloerplaat waar nic het over had kun je bereiken door bij de voeten van de passagier de vloerbedekking weg te klappen, dan zie je een zwart stuk piepschuim en daarachter zit die plaat. Zit met een paar zwarte plastic moertjes vast.

nic (0) PRO, 16 jaar geleden

tonimb waarschijnlijk snapt ie het niet omdat die stift er niet bij is en meestal werkt het slot ook niet meer je kent het wel denk ik nooit gesmeerd, nooit gebruikt of al eerder verkloot. maar ik geloof dat vanaf een bepaalde leeftijd die niet genoemd wordt die sleutelwerkig er niet meer op zit ??? dit weet ik niet zeker meer hoor, zal ik nog eens na moeten vragen. maar de auto is al open dus rv onder voeten plaat door jouw nog helderder uitgelegd is denk ik de makkelijkste oplossing nu.

janjurjen (0) PRO, 16 jaar geleden

bedankt voor het advies de klep is open via stroom op het punt onder de vloerplaat.
Jurjen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 0 of stel zelf een nieuwe vraag.