Mercedes-Benz Viano 2009: Sensor, uitlaatgasdruk

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Diesel, Transmissie: Automaat, Motorinhoud (cc): 2990, Vermogen (kw): 135

ik heb een viano v6 van 2009 nu brand de diagnose lamp en zou de Sensor, uitlaatgasdruk zijn nu heb ik een vraagje waar steekt die sensor hij zou overdruk geven gisteren is de motor ineens in noodmodes gegaan bij het rijden trok niet meer mar na herstart gaat hij weer goed maar lampje blijft wel branden wie kan me met foto of zo laten weten waar dat het zit mvg

scoobynoor

Geplaatst door scoobynoor (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Viano? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

kaleido 1 (1620) PRO, 3 jaar geleden

Als er een roetfilter onder de auto zit , zit er 1 voor en 1 na het filter , de voorste geeft dan de melding , roetfilter zit niet verstopt , overdruk melding is vaak verstopt filter, wat was de foutcode ?

scoobynoor (0), 3 jaar geleden

denk dat het overdruk melding was van uitlaat zou een sensor zijn die ergens aan het chassis zou zitten

Astra17tds (0), 3 jaar geleden

De uitlaattegendruksensor zit achteraan links naast de turbo in uw EGR gedeelte van de inlaatcollector gevezen. Als je deze vervangt kijk dan zeker met een haakse inbussleutel dat het gat open is want als dit gat niet vrij is krijgt de CDI een verkeerde waarde en kan dan nog in noodloop gaan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Viano of stel zelf een nieuwe vraag.