Mercedes-Benz 108 CDI: SLAAT NIET AAN

Bouwjaar: 2000

HALLO WIJ HEBBEN 108 CDI BINNEN STAAN. HET PROBLEEM AAN DEZE AUTO IS DAT HIJ GOED START EN VERVOLGENS LIJKT HET OF HIJ AANSLAAT MAAR VALT DAN TOCH UIT. IS ER IEMAND BEKENT MET DIT PROBLEEM?

Kees6201

Geplaatst door Kees6201 (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz Vito? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

izzi (0) PRO, 19 jaar geleden

heb onlangs iets gehoord dat er iets mis is met de mazoutfilters.

KuRTJuH (0), 19 jaar geleden

verstuivers al getest???

biker1273 (0), 19 jaar geleden

Als je de Vito uit kunt lezen moet je dat doen, anders zijn het meestal twee mogelijkheden. Lekkende injectoren of raildruk sensor. Probeer hem aan te slepen, lukt dit dan is het bijna altijd een of meerdere injectoren die lekken.

Kees6201 (0) PRO, 19 jaar geleden

HET PROMLEEM IS OPGELOST. WE HEBBEN HEM LATEN UITLEZEN EN HET BLEEK IN HET SIGNAAL VAN DE KRUKASPOSITIESENSOR TE ZITTEN. ER WAS EEN TAND KROM WAAR DOOR EN EEN VERKEERD SIGNAAL BINNEN KWAM. DIT WAS VEROORZAAKT DOOR EEN AFGEBROKEN DRUKVINGER DIE ER TUSSEN IS GERAAKT

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz Vito of stel zelf een nieuwe vraag.