Mercedes-Benz C-Klasse: Slotmechanisme: Bestuurdersdeur

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: C220 cdi

beste

ik heb vandaag het slotmechanisme van de bestuurdersdeur vervangen in een mercedes (W203) bj. 2002, omdat sinds vorige week het niet meer "open" of "dicht" ging( en een ratelend geluid maakte bij het slot).

Vandaag netjes het slotmechanisme bij de dealer gaan kopen en vervangen, maar tot mijn grote verbazing gaat het slot bij de bestuurdersdeur wel "OPEN", maar niet "dicht" met de sleutel op afstand, of het knoopje in het interieur, WEl manueel dus met het "stukje" sleutel in het slot zelf(= gaat open en dicht geen probleem ), wat vroeger ook niet ging!
De rest van de deuren doet gewoon zijn werk. Daarom ben ik naar een 'bevriende mercedes sloperij' om het "computer modul aan de deur te proberen met andere, ik het er 3 verschillende computer modultjes getest aan de deur: ze deden allemaal hetzelfde(= wel open maar niet dicht)

ik hoop echt dat iemand me verder kan helpen.

Alvast bedankt,
mvg Miguel

mabb1988

Geplaatst door mabb1988 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz C-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

frans49 (0) PRO, 14 jaar geleden

Heb je de binnenbekleding juist gemonteerd ? ( de binnenbekleding drukt de schakelaar naast de slotvanger in ) anders gaat de binnenverlichting niet uit en werkt de cv niet .suC6

willy9 (0) PRO, 14 jaar geleden

stekker op sleutel bediening (blokje) niet vergeten (zit op nieuwe slot een beetje weg gestoken)

mabb1988 (0), 14 jaar geleden

Hallo

HEEL ERG bedankt, het was precies wat "frans49" zei.

echt waar, heel erg bedankt.
mvg, miguel

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.