Mercedes-Benz E-Klasse: snelheidsmeter

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: E 220 CDI

Beste,

De snelheidsmeter van een E 220 CDI type 211 blijft hangen op 120 km/uur. Tijdens het rijden gaat hij tot maximale snelheid en bij stilstand keert hij terug naar 120 km/uur.

Wie heeft dit probleem al gehad?

willyvb

Geplaatst door willyvb PRO , lid sinds 13 jaar geleden

6 Reacties

johnny28 PRO, 13 jaar geleden

Hallo Willy, de oorzaak ligt in de klok, de naald loopt over een tandwielring, deze plakt en moet vervangen worden, schoonmaken werkt niet. er is een bedrijf die dat voor je kan doen voor een nette prijs en zo hoef je geen nieuwe kombi te kopen. Groeten Johnny

TOM V.H. PRO, 13 jaar geleden

[quote=johnny28]Hallo Willy, de oorzaak ligt in de klok, de naald loopt over een tandwielring, deze plakt en moet vervangen worden, schoonmaken werkt niet. er is een bedrijf die dat voor je kan doen voor een nette prijs en zo hoef je geen nieuwe kombi te kopen. Groeten Johnny[/quote]

willyvb PRO, 13 jaar geleden

Bedankt voor de info!
Kent iemand een adres voor een dergelijke herstelling?

mark7253 PRO, 13 jaar geleden

www.actronics.nl

TOM V.H. PRO, 13 jaar geleden

Bercu in Antwerpen

HunterER PRO, 13 jaar geleden

Bij www.tachoshop.eu verkopen ze het losse onderdeel.
Makkelijk zelf te vervangen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 124 of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.