Mercedes-Benz 220: Spontaan de airbags aan 1 kant eruit Mercedes- Benz E220 CDI Sed

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel

Spontaan de airbags aan rechterkant eruit geschoten zonder dat iemand in de auto zat
is dit wel eens ergens anders eerder voorgekomen ??? zijn geen stekker of andere rare dingen losgehaald
of achteraf ingebouwd

is hier geweest voor apk keuring en 5 dagen later schieten spontaan de airbags eruit
iemand een idee?????

mvg ruud

Ruud1983

Geplaatst door Ruud1983 (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz 220? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

ToniMB (0) PRO, 16 jaar geleden

Nee, nog nooit van gehoord bij een Mercedes! Zijn alle airbags aan de rechterkant eruitgekomen? In principe hoef je niet bang te zijn dat het met de apk te maken heeft, of is er nog meer mee gebeurt? Als de sleutel er niet in gezeten heeft toen dit gebeurde is er wel iets heel vreemds aan de hand. Moet wel kortsluiting zijn ergens lijkt me. Zitten er verder geen achteraf ingebouwde dingen in? Of is er bij de apk misschien ergens iets vastgezet met een parker ofzo?

Ruud1983 (0) PRO, 16 jaar geleden

[quote=ToniMB]Nee, nog nooit van gehoord bij een Mercedes! Zijn alle airbags aan de rechterkant eruitgekomen? In principe hoef je niet bang te zijn dat het met de apk te maken heeft, of is er nog meer mee gebeurt? Als de sleutel er niet in gezeten heeft toen dit gebeurde is er wel iets heel vreemds aan de hand. Moet wel kortsluiting zijn ergens lijkt me. Zitten er verder geen achteraf ingebouwde dingen in? Of is er bij de apk misschien ergens iets vastgezet met een parker ofzo?[/quote]
nee met apk is er niks vervangen of vastgezet auto had 62004 km gelopen en kwam er zonder problemen door
verder zijn er ook geen extra dingen aangesloten op deze auto alleen
ik las op internet verder dat er een 3 plg stekker onder de stoel problemen kon veroorzaken kan het zo zijn dat deze stekker de airbags aanstuurd bij sluitting?? de airbags aan rechterkant + gordijn zijn er volgens de klant uit geschoten auto staat op dit moment niet hier op moment dat de airbags eruit vlogen zat er geen sleutel in contact alvast bedankt voor het reageren

ToniMB (0) PRO, 16 jaar geleden

Nee, lijkt mij niet dat het door die stekker kan komen. Enige problemen die ik ken met die stekker onder de stoel is dat die er niet goed in kan zitten maar dat kan nooit de oorzaak zijn. Je kunt het beste zorgen dat je een elektrisch schema van die airbags krijgt en een schematische weergave van de werking van de airbag zodat je ziet welke stuurapparaten en sensoren hiervoor gebruikt worden. Dat is allemaal in het werkplaatsinformatiesysteem van Mercedes te vinden. Maar naar mijn idee kunnen de airbags nooit spanning krijgen als de sleutel er niet inzit tenzij er ergens kortsluiting in de bedrading zit.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz 220 of stel zelf een nieuwe vraag.