Mercedes-Benz A-Klasse: stabilisator stangen

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 170cdi

Is het normaal dat ik gemiddeld om het half jaar een stabilisator stang moet laten vervangen aan een van beide voorwielen?
Het is gewoon onvermijdelijk: de vering is zo stug, je valt letterlijk in elke put in het wegdek terwijl andere merken (waaronder Peugeot) gewoon soepel over die putten heen veren. Borduurs hoger dan drie cm, korte verkeersdrempels en treinsporen staan garant voor een nieuw begin van gerammel en geklop op iets of wat oneffen wegdekken.
Nu is het zelfs zo ver gekomen dat het geklop al een maand of twee na vervanging opnieuw begint en dat ik er gewoon mee blijf rijden (doe veel autosnelweg en heb daar weinig of geen last van het geklop)
Zijn er mensen met hetzelfde probleem? En zo ja is er een oplossing voor?

ima

Geplaatst door ima (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mercedes-Benz A-Klasse? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

jean (0) PRO, 17 jaar geleden

de originele pvc stab. stangen waren niet goed de vervangers in metaal zijn wel degelijk,is het geen rotul dat klopt?voor je eigen veiligheid toch even nazien,de onderdeeltjes genoemd zijn zeker niet duur ,toegeven:je rijd met een pittig wagentje dan mag je zeker geen appelen met peren vergelijken ,betreft wegeninfrastructuur:als ze eens voor elke regering nog een maken,dan zouden misschien alle problemen van de baan zijn

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz A-Klasse of stel zelf een nieuwe vraag.